Co. ανάπτυξης βιομηχανίας Fuchun, ΕΠΕ Shenzhen

Προσθέτοντας την αξία προϊόντων, που κρατά την καλή ποιότητα και την υπηρεσία

Προεξέχον σχέδιο, επαγγελματική υπηρεσία, πρωταρχικά προϊόντα, προσδίδων γόητρο κατασκευαστής.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταFrancis Hydro δυναμικού αεροστροβίλου

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

καλής ποιότητας Pelton Hydro δυναμικού αεροστροβίλου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Pelton Hydro δυναμικού αεροστροβίλου για τις πωλήσεις
Σήμερα για πρώτη φορά είδα προσωπικά τα αγαθά παραδοθε'ντα. Η εντύπωσή μου ήταν πολύ πολύ θετική, οπτικά όλα τα προϊόντα είναι πολύ καλού qualit

—— Crroudia

λάβαμε μια κλήση από την ΕΤΑΑ, έλεγξαν την εγκατάστασή σας και ο της Γεωργίας πελάτης είπε στην τράπεζα ότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τον εξοπλισμό σας

—— Brien

Είμαι Online Chat Now

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Κίνα Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού προμηθευτής
Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού προμηθευτής Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού προμηθευτής Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού προμηθευτής Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού προμηθευτής Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FUCHUN
Πιστοποίηση: CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/έτος
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

 

 

Στρόβιλος του Francis

Ο στρόβιλος του Francis είναι ένας τύπος στροβίλου νερού που αναπτύχθηκε από το James Β. Francis. Είναι ένας εσωτερικός στρόβιλος αντίδρασης ροής που συνδυάζει τις έννοιες ακτινωτής και αξονικής ροής. Οι στρόβιλοι του Francis είναι ο πιό κοινός στρόβιλος νερού σε λειτουργία σήμερα.

Οι στρόβιλοι του Francis και των κάθετων και οριζόντιων τύπων είναι κατάλληλοι για το μανομετρικό ύψος στήλης νερού από 15m σε 400m. Το χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι ότι η ροή του νερού εισάγει το εσωτερικό δρομέων σε μια ακτινωτή κατεύθυνση, αλλάζει την κατεύθυνση βαθμιαία και περνά έπειτα έξω αξονικώς. Ο στρόβιλος του Francis χαρακτηρίζεται από την αξιόπιστη λειτουργία, την απλή κατασκευή, και την υψηλή αποδοτικότητα, κ.λπ.

Ο Francis - οι στρόβιλοι τύπων είναι συνήθως κατάλληλοι για τους σταθμούς υδρενέργειας με το μέσο ή υψηλό κεφάλι. Ο Francis - οι στρόβιλοι τύπων που κατασκευάζονται στην αποδοτικότητα από το Fuchun είναι συμπαγείς στη δομή, λογικοί στο σχέδιο, κατάλληλοι στη λειτουργία και τη συντήρηση και άριστοι. Είναι και στην κάθετη και οριζόντια ρύθμιση άξονων και μπορούν να επιλεχτούν απέραντα από τους σταθμούς υδραυλικής παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Με πολλά έτη εμπειρίας και απορροφώντας προηγμένης τεχνολογίας μας από εσωτερικό και στο εξωτερικό τις πηγές, και στην κάλυψη των συνεχώς αναπτυσσόμενων απαιτήσεων των σταθμών για τους διάφορους πόρους υδραυλικής δύναμης, την κατασκευή και το επίπεδο σχεδίου Francis οι στρόβιλοι που γίνονται σε Fuchun έχουν αυξηθεί στα νέα στάδια.

 

 

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

Κάθετος/οριζόντιος υδρο στρόβιλος του Francis, υψηλός επικεφαλής στρόβιλος νερού

 

Εισαγωγή επιχείρησης

Βρήκε το 1978, Co. ανάπτυξης βιομηχανίας Fuchun, το ΕΠΕ κινήθηκε προς Shenzhen το 1998. Το 2005, στο στάδιο της μεταρρύθμισης δημόσια επιχείρησης, η επιχείρησή μας έχει τη συσσώρευση και τη συγχώνευση με τα ΠΛΉΡΗ ΣΎΝΟΛΑ GANZHOU της Co. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΏΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΏΝ MACNUFACTRE ΔΎΝΑΜΗΣ, ΕΠΕ, που εξετάζουν όλα τα προγράμματα εξαγωγής, ειδικά πλήρη σύνολα παραγωγικών εξοπλισμών δύναμης συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, επίβλεψη κατασκευής, εγκαταστάσεων και λειτουργίας, κατάρτιση. Το εργοστάσιό μας έχει πάνω από 50 έτη εμπειρίας στις υδρο δραστηριότητες κατασκευής εξοπλισμού δύναμης. Συνεχίζουμε να κρατάμε την αξία προϊόντων φιλοσοφία-προσθήκης του Fuchun, κράτηση της καλής ποιότητας και παροχή της καλής υπηρεσίας.

 

Το εργοστάσιό μας καταλαμβάνει 560.000 τετραγωνικά μέτρα του εδάφους, που περιλαμβάνει 18 εργαστήρια, πάνω από 320 σύνολα βαριού και ακρίβειας παράγοντας και μηχανήματα δοκιμής αναπτυξιακό κέντρο επιστημονικής έρευνας στη νότια Κίνα, και διάφορες εξεταστικές εγκαταστάσεις. Έχουμε ένα γενικό τεχνικό προσωπικό 380 και 135 ανώτερων τεχνικών επαγγελματιών. Η επιχείρησή μας έχει ήδη την ικανότητα που παράγει τους πλήρεις εξοπλισμούς παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας 800,000kW το χρόνο. Το ευρύ φάσμα προϊόντων μας περιλαμβάνει: υδραυλικός στρόβιλος και σύνολα γεννητριών που συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών τύπων για να ταιριάξει το μανομετρικό ύψος στήλης νερού 31300m. Όπως με αξονική ροή ή Kaplan, σωληνοειδή (βολβός σωληνοειδής, σωληνοειδής στρόβιλος άξονων extensional), στρόβιλος του Francis, στρόβιλος ώθησης (τύπος Pelton & Turgo). Η ενιαία ικανότητα γεννητριών που μπορούμε να κάνουμε είναι από 55Kw σε 100Mw, τάση από 400V σε 13800V, που εξοπλίζεται με το εφαρμόσιμους σύστημα και τους πίνακες ελέγχου διέγερσης.

 

 Εκτός από 50 ετών μας βιομηχανικές εμπειρίας και πείρα, κρατάμε επίσης τους στενούς δεσμούς με διάφορα ερευνητικά όργανα και πανεπιστήμια σε αυτόν τον τομέα προκειμένου να διατηρηθεί η προηγμένη τεχνολογία και για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα. Σε περισσότερα από 20 είδη προϊόντων μας έχει χορηγηθεί η εθνική ή επαρχιακή τεχνική πρόοδος και τα άριστα βραβεία προϊόντων. Πραγματοποιούμε πλήρως το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001. Τα προϊόντα μας μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις προτύπων IEC και CE.

 

Σήμερα η επιχείρηση Fuchun όχι μόνο συμμετέχει στην κατασκευή του μικρού εξοπλισμού δύναμης, αλλά και καλύπτει την εφαρμοσμένη μηχανική, το σχέδιο, την προμήθεια και την κατασκευή των μικρού και μεσαίου μεγέθους εγκαταστάσεων υδρο παραγωγής ενέργειας (10kw-100Mw) και των με κάρβουνο εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας (βιομαζών) (200kw-50Mw). Εμείς που εξετάζουμε επίσης τις μικρές εγκαταστάσεις γεννητριών και ηλιακής ενέργειας αιολικής ενέργειας, τους ηλεκτρικούς υποσταθμούς, την προμήθεια σχετικού με του την δύναμη εξοπλισμού και τις μηχανές του λέβητα, του ανεμιστήρα, της αντλίας, του εξοπλισμού περιβάλλοντος (επεξεργασία ροής καπνού, κατεργασία ύδατος), των εγκαταστάσεων ανασκαφής άνθρακα, της σκόνης και του εξοπλισμού χειρισμού σκουριάς, θερμικοί στρόβιλοι ηλεκτρικής παραγωγής, οδηγώντας στρόβιλοι, υδρο στρόβιλοι, ανεμοστρόβιλοι, γεννήτριες, μετασχηματιστές, καλώδια τροφοδοσίας, κλίμακες βάρους, γερανοί, μπουλντόζες ταύρων, εγκαταστάσεις ανάλυσης και ούτω καθεξής.

 

Σε 30 έτη της ιστορίας επιχείρησης, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ένα μεγάλο υποστήριγμα των υδρο γεννητριών τουρμπίνας, όχι μόνο για την εσωτερική Κίνα αλλά και την εξαγωγή σε περισσότερους από 30 νομούς. Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι των εργασιών μας που φέρνουν τα φω'τα και την ηλέκτριση σε πολλές μη αναπτυχθείσες χώρες και βοηθούν να μειώσουν την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα για εκείνες τις αναπτυγμένες χώρες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Fuchun Industry Development Co.,Ltd. Shenzhen

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: fuchun

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)